Det blir den fantastiske desserten her!
Jeg fikk smake denne i bryllupet til min venninnne Janne, og falt pladask! Jeg syns denne var både frisk og god!
For å få den ennå sunnere, slik at jeg kan spise den på godteristopp, måtte jeg gjøre min egen lille vri.

Oppskrift:
1 boks kesam
1 boks vaniljekesam
1 boks vaniljekesam mager
Masse bær og frukt (Kunne nok også vært godt med litt nøtter)
9 plater gelatin
6 eggehvitter
sukrin og stevia
Vanilje
1/2 dl vann
"kokosbolledeig":
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp vannet. Trekk kjelen til side og rør inn geletinplater, en og en. La den kjølne litt.
Pisk eggehvitter stive(Ta testen og gold den på hodet over ditt hode :D) og ta i søtning og vanilje(Smakes til).
Hell i geletinmassen, og pisk i 5 minutter. (Dette føltes veeeldig lenge med stavmixer og en unge som ligger og griner... :) Bruk Kenwood neste gang... )
Smør den utover en langpanne med folie, og sett kjølig(Min sto ute i en times tid :) ). Skal skjæres opp i firkanter senere. Små eller store. (Ikke spis for mye nå, slik at det blir nok til desserten ;) Smaker utrolig godt med bare kesamblandingen til også!)
Bland sammen alle tre boksene med kesam.
Ha en bolle eller dypt fat. Legg i "kokosbolledeigen" i bunnen. Legg så på et lag med kesamblandingen, og til slutt topper du det hele med masse bær og frukt.
Så har du denne gode desserten! Nam nam. Lørdagsgodt?
Håper du fikk lyst til å lage denne sunne varianten i stede for å spise noe usunt nå :D

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar